Akció!

Claire Kunzit Karkötő

4.490Ft

A Claire Kunzit Karkötő újra mozgásba hozza a szeretet energiáit. Lágy energiája újraéleszti a szívcsakra energiáit és megmutatja milyen a feltétel nélküli szeretet érzése. Megtanít az önérzet elengedésére, ami legtöbbször önértékelési problémákból fakad. A Claire Kunzit Karkötő gyönyörű energiája gyógyítja a szívfájdalomból eredő sebeket, eloszlatja azt az érzést, hogy egyedül vagyunk a világban, és békét hoz azok számára, akiknek túl hamar kellett felnőniük. A traumák különösen érzékennyé teszik az embert, meg kell tanulni ezeket a tapasztalatokat a javunkra fordítani. A Kunzit segíti az önvizsgálatot, az építő jellegű kritika megfgadását, és véd a számodra ártalmas energiáktól.

Felhasznált anyagok: Kunzit, 18 karátos arannyal bevont sárgaréz kiegészítők

Csak 1 maradt készleten

Leírás

A Claire Kunzit Karkötő újra mozgásba hozza a szeretet energiáit. Lágy energiája újraéleszti a szívcsakra energiáit és megmutatja milyen a feltétel nélküli szeretet érzése. Megtanít az önérzet elengedésére, ami legtöbbször önértékelési problémákból fakad. A Claire Kunzit Karkötő gyönyörű energiája gyógyítja a szívfájdalomból eredő sebeket, eloszlatja azt az érzést, hogy egyedül vagyunk a világban, és békét hoz azok számára, akiknek túl hamar kellett felnőniük. A traumák különösen érzékennyé teszik az embert, meg kell tanulni ezeket a tapasztalatokat a javunkra fordítani. A Kunzit segíti az önvizsgálatot, az építő jellegű kritika megfogadását, és véd a számodra ártalmas energiáktól.

Felhasznált anyagok: Kunzit, 18 karátos arannyal bevont sárgaréz kiegészítők

A termékfotók és a rendelt termék között lehetnek kismértékű színeltérések. A valódi féldrágakő szemek mindig különböznek egymástól, nincs két egyforma darab, ezért előfordulhatnak kisebb méretbeli és kinézetbeli különbségek. A féldrágakövek jótékony energetikai hatásai nem helyettesítik a szükséges orvosi kezelést, párhuzamosan segíthetnek. A karkötő ápolásáról és a rendeltetésszerű használatról az Ékszerápolás menüpontban olvashatsz.

Mérete: 16-18 cm körméretű csuklóra jó méret (a felhasznált kristályok méretbeli különbségeiből adódó eltérések lehetnek)

Karkötőink egy méretben készülnek, egyedi méret igény (kisebb-nagyobb) esetén keress minket ügyfélszolgálatunkon vagy a megjegyzésbe írd be milyen méretet szeretnél.

Elérhetőségek:

e-mail: info@norawhitejewellery.com

telefon: + 3620 575 6545 (hétfőtől péntekig, 10-17 óra között)

InstagramFacebook