Személyiség Design TM

A Személyiség Design TM komplex csomag, amely tartalmazza a személyre szóló alapvető elemzésed, és az erre felépített személyre szabott ásványkarkötődet. Az elemzés figyelembe veszi a születésed pillanatában, és az azt megelőző 3 hónapban téged ért asztrológiai hatásokat, és levetíti egy már évezredes múltra visszatekintő tudásból nyert mátrixra, ami a kínai I’Ching, Kabbala élet fája és a hindu csakrarendszerből ötvöződik. Ez az energetikai térképed, ami megmutatja, hogy mely energiaközpontjaid, és milyen módon definiáltak, valamint azt is, hogy mely központjaid nyitottak, és mennyire. Előbbiek a számodra folyamatosan rendelkezésre álló energiát képviselik, utóbbiak pedig a sebezhető pontjaidat, ugyanakkor azokat a központokat, melyek később bölcsességed forrásaivá válhatnak. De ehhez szembe kell nézni azokkal a jellemvonásokkal, amik ezeken a szűrőkön keresztül, tapasztalatok útján formáltak, vagy megsebeztek. Az elemzés ezáltal világít rá az erősségeidre, és a gyengeségeidre. Érthetően és lényegretörően mutat rá, hogy

 • Mi a számodra ideális életvezetési stratégia?
 • Mik a kulcsérzeteid arra, ha jó úton jársz, és, ha nem a saját szabályaidat követed?
 • Milyen döntéshozatali stratégiával rendelkezel a dizájnod alapján, mi az autoritás az életedben?
 • Milyen az alapvető energiaminőséged, mik a saját szabályaid és korlátaid? Ezek kezelésére mi a saját jó megoldásod?

Ha létezik “csodaszer” az élet gubancaira, akkor ez az.

Minden természetes gyógyászati technika az egyensúly felborulására vezeti vissza a problémák forrását, és módszereivel megkísérli helyreállítani az egyensúlyt, ezáltal állítva helyre az egészséget. A Személyiség Design TM is erre az analógiára épül, csak energetikai szempontból közelíti meg a kérdést. Ugyanakkor az energiaközpontoknak van szervi, szervrendszeri megfelelője is, számításba véve a modern orvoslást, ami által a megfelelő életmód kialakításához is segítséget nyújthat. Mondhatjuk, hogy a mai tudásunk szerint használt rendszerek közül ez a legösszetettebb, és mérhető eredmények alapján állítja fel a személyes dizájnt. Ez mind a racionális, mind az emocionális gondolkodásmód számára könnyebben befogadhatóvá teszi, vagyis mindenki számára segítséget nyújthat a mindennapi élettervezéshez, és célok eléréséhez.

Az energetikai mintázatunk a legfinomabb frekvencia, amin rezgünk, szabad szemmel láthatatlan, ezáltal előz meg minden kommunikációs formát. A dizájnodnak van egy tudatos és egy tudatalatti része. A tudatos itt azt jelenti, hogy tisztában vagy vele, tudod magadról. A tudatalatti, a személyiségnek egy nehezen megfogható része, ami megelőzi a gondolatot, nevezzük motivációnak. Ezzel már nehezebb dolgozni, mert először fel kell tárni, tudatosítani kell a létezését.

Ez a rendszer születésünk pillanatában még a maga egyensúlyában van, majd a környezet és társadalom belenyúl, ahol tud, és viselkedésminták sorát pakolja rá az alapvető egyensúlyi személyiségre, ami így kibillenhet. Az évek alatt pedig a rossz stratégiákat követve, számtalan problémaként nyilvánulhat meg az alapvetően mondjuk 1-2 alapvető forrásprobléma.

A Személyiség Design TM támogatást nyújt,

 • személyes egyensúlyi állapotod megismeréséhez,
 • saját személyiséged hatékonyabb kezeléséhez,
 • ahhoz, hogy megértsd miért reagálsz úgy ahogy,
 • miért hat úgy rád valami ahogy,
 • milyen döntési stratégia működik számodra,
 • alapvetően milyen minőségű és intenzitású a rendelkezésedre álló energia,
 • milyen autoritás érvényesül az életedben,
 • mik az egyensúlyi és kibillent állapotod kulcsérzetei.

Ez a rendszer abban segít, hogy a saját minőségedet éld meg, hogy a helyedre kerülj, és úgy élj ahogy arra hivatott vagy, persze ezt a megfelelő módon téve. Mert például vannak vezető dizájnnal születő emberek, akik azért nem tudják élni a minőségüket, mert nem szerzik meg a megfelelő készségeket, vagy nem csiszolják azokat, melyek egy vezetőt jó vezetővé tesznek. Így lehet, hogy sohasem érnek el vezető pozíciót, vagy nem boldogok benne, és a kapcsolódó emberek sem dolgoznak hatékonyan. A légkör ilyenkor mindenki számára toxikus lehet.

A Személyiség Design TM kulcsokat ad a kezedbe, és a számodra legjobb ásványokkal támogat energetikailag, hogy azt az életet, és úgy éld, ahogy arra tervezve vagy. Ez az első lépés a belső erőd és egyensúlyod megtalálása felé.