Garancia

Az Ön által vásárolt ékszer kifogástalan minőségű és mielőtt elküldtük Önnek, gondosan átvizsgáltuk.

A minőség megőrzése érdekében felhívjuk szíves figyelmét a rendeltetésszerű használatra.

Az ékszereket felöltözés után utolsóként rakjuk magunkra. Ezüst – és 18K arannyal bevont kiegészítőket tartalmazó ékszereinkben aludni, házimunkát végezni, nem szabad. Aromaterápiás karkötőinket alvás közben saját felelősségre lehet viselni, a nyugtató hatású illóolajok miatt. Azonban, ha valaki nyugtalan alvó, gyakran forgolódik, vagy olyan tárgyak találhatóak az alvóhely környékén amikbe könnyen beakadhat a karkötő, inkább az éjjeliszekrényen javasolt az aromaterápiás karkötő elhelyezése éjszakára. Így az illóolaj nyugtató hatása érvényesülni tud, és a karkötő nincs kitéve veszélyforrásnak. Az ékszerek és órák egymás melletti viselése felületi kopást okozhat, amire garanciát vállalni nem tudunk.

Ütéstől, külső behatásoktól, vegyszerektől, kémiai anyagoktól, parfümtől, uszodavíz, termálvíz, mosószerek, testápolók óvni kell az ékszereket.

Ha nem viseli ezüst, valamint arannyal bevont kiegészítőket is tartalmazó ékszerét, tárolja légmentesen zárt, száraz helyen. Önzáró tasak, vagy egy erszény kiválóan alkalmas erre a célra. Ez segít megőrizni ékszerei csillogását és még csak véletlenül sem karcolja őket semmilyen más tárgy. Ezüstöt tartalmazó ékszereinket mikroszálas csomagban és díszdobozban küldjük, ami szintén alkalmas az ékszer védelmére és tisztán tartására, valamint biztonságos szállítására.

Puha, karcmentes törlőkendővel tisztítsa meg az ezüst részeket, ha szükséges. Vegyszeres tisztítást ne alkalmazzon a féldrágakő alkotók minőségének megőrzése érdekében. Ha mégis, egy puha kendővel vigye fel az ezüsttisztító anyagot az ezüst kiegészítőre, majd tisztítsa át vele. A vegyszerrel való tisztításból eredő károkért felelősséget nem tudunk vállalni.

Amennyiben mégis bármi történne a tőlünk vásárolt ékszerekkel, kérjük forduljon hozzánk, a lehetőségeinken belül segítségére leszünk, hogy megnyugtató megoldást találjunk.

1, A garancia a vásárolt termék vásárlásától kezdődik és 6 hónapig tart. A jótállási idő és a jótállással kapcsolatos kikötések a vásárló a fogyasztói törvény által meghatározott jogainak megfelel és azt nem korlátozza.

2, A garanciális igényt a vásárlást hitelt érdemlő igazolásával lehet kérvényezni. Kérjük ezeket a dokumentumokat őrizzék meg.

3, A vásárolt termék garanciális időn belüli sérülése esetén a fogyasztó kérhet javítást vagy cserét. Ha ezek nem lehetségesek rajtunk kívülálló okok miatt vagy aránytalanul nagy költségek miatt, akkor a vásárló árleszállítást kérhet jövőbeni vásárlásából, mely kedvezményt egyszer használhat fel.

4, Cégünk a garanciális igényeket a lehető leggyorsabban, 2 héten belül próbálja elvégezni, ha rajtunk kívül álló okok ezt nem hátráltatják. A jótállási idő meghosszabbodik azzal az idővel amíg a vásárló nem tudja a terméket rendeltetésszerűen használni a termék sérüléséből kifolyólag.

7, A garanciális igény nem érvényesíthető, az alábbi esetekben:

– Ha a sérülés nem rendeltetésszerű használatból fakad (ütés, karcolás, kopás, viselés sportolás közben stb).

– Ha a karkötő figyelmetlenségből adódóan elszakad (kilincsre akad, biciklikormányra, rollerkormányra akad, egyéb helyre beakad, fennakad stb).

– Az általános mindennapi használatból fakadó kopás után nem lehet jótállást érvényesíteni.

– Ha a terméket ön vagy harmadik fél próbálja javítani.